01/07/2022
LAGUR

90% AF KUNDEMØDERNE HAR GODE BETINGELSER FOR AT BLIVE TIL SALG

”Vi har efterhånden prøvet flere forskellige løsninger til generering af leads, men løsningen hos Lead Marketing er den første, som har vist sig at være effektiv fra start. For det første har fået relevante møder, som har givet anledning til salg. Faktisk har helt op til 90% af møderne været særdeles potentielle, og vi kan se at flere salg allerede er gået igennem. Og for det andet har samarbejdet med Lead Marketing adskilt sig positivt fra, hvad vi tidligere har oplevet, idet de har været særlig gode til at imødekomme vores ønsker og behov, også når det krævede lidt ekstra.”

På baggrund af tidligere erfaringer med lead-generering, var jeg inden samarbejdet med Lead Marketing en smule skeptisk. Udover at jeg synes, at løsningen hos Lead Marketing var dyr, var jeg ikke sikker på at mødebooking var den rigtige strategi for os til at generere gode leads og skabe kontakt til nye kunder. Min skepsis var dog ubegrundet, og vi er indtil videre meget positive overfor vores samarbejde med Lead Marketing.

Løsninger brugt hos Lead Marketing

Om Lagur:

LAGUR leverer miljøvenlig og dansk produceret vandbehandlingsanlæg, som minimerer kalkgener uden at ændre på vandkemiens sammensætning. 
www.lagur.dk

”Vi har efterhånden prøvet flere forskellige løsninger til generering af leads, men løsningen hos Lead Marketing er den første, som har vist sig at være effektiv fra start.”

”Helt op til 90% af møderne været særdeles potentielle, og vi kan se at flere salg allerede er gået igennem.”

Simon Sørensen, Adm. Direktør, LAGUR