Vækst gennem leadgenerering. vi skaffer relevante kunder

Hos Lead Marketing tilbyder vi professionel leadgenerering af relevante og potentielle kunder, der efterspørger dine produkter eller services. Vi har stor erfaring med leadgenerering og mødebooking, så din virksomhed – eller salgsafdeling – i stedet kan bruge tiden på allerede interesserede kunder, præsenterer produktet og lukke salget. Læs mere om leadgenering her på siden.

Hvorfor er leadgenerering den rigtige vej at gå?

Når vi som eksternt telemarketinghus indgår et samarbejde med dig, gør vi din salgsproces nemmere og mere enkel.

Inden vi går i gang med at booke møderne, udarbejder vi nemlig analyser, hvor vi afsøger markedet og branchen, ligesom vi undersøger potentielle og relevante målgrupper.

En grundig research i den indledende fase er helt central for en højere leadrate.

Det betyder, at I får de såkaldte varme leads videreformidlet direkte til salgsafdelingen.

Her bliver opgaven at indgå i en salgsproces med en kunde, der i forvejen er interesseret i produktet og som er lydhør overfor en salgspræsentation.

Med andre ord er det slut med at spilde tid på irrelevante kaffemøder og opsøgende salg, der ikke fører andet end tidsspilde med sig.

Hvad er leadgenerering?

Leadgenerering er indsamling af relevant data til virksomheden af høj værdi.

Det kan være data om målgrupper, brancher, markeder og anden data, der i sidste ende bruges til at skaffe nye kundeemner.

Ved at benytte sig af leadgenerering kan en virksomhed målrette marketingindsatsen til relevante kundeemner, der efterspørger de ydelser eller produkter, virksomheden sælger.

Intelligent telemarketing med leadgenerering

Når vi her hos os arbejder dybdegående med B2B leadgenering, er det fordi, at det giver værdi for dig som erhvervskunde.

Vi arbejder målrettet for at finde nye kundeemner til dig i alt lige fra den indledende kundesegmentering og frem til og med mødebooking. Herefter tager din salgsafdeling over og lukker aftalen.

  • Fremtidssikker leadgenerering
  • Opkald til nye kundeemner 
  • En professionel præsentation af din virksomhed
  • Altid kun relevante kundeemner 
  • Match af dine kvalitetskrav 
  • Du ejer alle data
  • Adgang til kundeportal 24/7

Dit intelligente salg